Lennart Haglunds Sparbanksstipendium 2021

Lennart Haglunds Sparbanksstipendium 2021

Sjöbo Simsällskap fick i helgen ta emot Lennart Haglunds Sparbanksstipendium.

Sjöbo Simsällskap fick lördagen den 23 oktober ta emot Lennart Haglunds Sparbanksstipendium. Föreningen, som har haft verksamhet i mer än 50 år, får stipendiet bland annat för att ha bidragit till en aktiv fritid för många unga samtidigt som man fostrat tävlingssimmare. Årligen arrangerar klubben en av landets största utomhustävlingar ”Färsingadoppet” och föreningen har satt både Sjöbo och skånsk simning på kartan.

På bilden syns föreningens ordförande Sara Jönsson och Lennart Haglund, Sparbanken Skånes hedersordförande. Stipendiet instiftades i samband med Lennart Haglund 50-årsjubileum som bankman och delas ut till en förening som har gjort en betydande insats för den lokala samhällsutvecklingen inom Sparbanken Skånes verksamhetsområde.